Tjenester

Serverløsning for bedrifter

Bedrifter har ofte egne servere på kontoret, uten tilstrekkelig sikkerhet og backup. Dette flytter vi over til oss, og kunde trenger ikke bekymre seg for tap av data. Med en helt ny og oppdatert serverpark stiller vi sterkt på tilpasning etter behov.

Kartlegging/utbedring av nettverk

Med en enkel gjennomgang kartlegger vi bedriftens nettverk, hvor vi sjekker grunnleggende oppbygning. Vi utfører alt fra et lite kontor med én datamaskin, eller større bedrifter med flere lokaler.

Unngå virus/skadevare

Gjennom våre samarbeidspartnere har vi bred tilgang til utstyr og programvare som dekker sikkerhetsbehov til bedrifter i alle størrelser. Dette er ofte enkle tiltak som koster lite, men som har enorm betydning for sikker drift.

Oppsett av eget domene, nye nettsider og oppsett av e-post

Domener og internettsider er en god måte å fronte bedriften på. Vi kjører enkle nettsider slik at besøkende rask finner den informasjonen de trenger. Administrasjon av e-postkontoer ordner vi etter kundens ønske/behov.

Generell datahjelp

ProDynamikk AS har bred kompetanse på maskin- og programvare, og vi har erfaring fra mange ulike driftsmiljøer. Vi vet viktigheten av at ting fungerer, og med enkle grep kan vi forhindre unødvendige avbrytelser i arbeidet.

Varesalg og utstyrslevering

Utstyr til gunstige priser, garantier og rask levering er det våre kunder trenger. Det har vi, sammen med anerkjente og solide produkter.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring av din bedrift.

Fjernhjelp for eksisterende kunder: